Cuba Reizen
Varadero strand


1. Cuba Groepsrondreizen

Groepsreizen maak je samen met mensen die Cuba echt willen leren kennen. De reis wordt begeleid door een reisleider. Tijdens deze reizen ga je op zoek naar de beleving van de lokale cultuur, kom je in contact met de lokale bevolking, bezoek je de belangrijkste hoogtepunten en mooiste plekken van Cuba en kom je op bijzondere plaatsen waar niet iedereen komt. Groepsreizen zijn vaak actieve en avontuurlijke rondreizen. Maar je kunt ook kiezen voor luxe rondreizen.

Cuba groepsreizen


2. Cuba individuele reizen en Reizen op maat

Individuele reizen of reizen op maat zijn samengesteld voor twee personen, eventueel uitgebreid met vrienden. Je kunt helemaal zelf je eigen individuele reis naar Cuba samenstellen met behulp van vakantiebouwstenen. Je ontdekt samen het prachtige Cuba. Door het combineren van deze bouwstenen stel je jouw droomreis op maat naar Cuba samen. Reizen op maat is ook mogelijk voor groepen studenten en families. De groep dient dan uit minimaal 8 personen te bestaan.

Cuba individuele reizen


3. Cuba familiereizen - vakantie met de kinderen

Reizen houdt niet op als je kinderen krijgt, het wordt wel anders. Daar wordt rekening mee gehouden bij deze gezinsreizen. Familiereizen zijn bestemd voor twee- of eenoudergezinnen met kinderen. De rondreizen met kinderen zijn bedoeld voor families met kinderen vanaf 4 jaar, maar strandvakanties met de kinderen kent veelal geen leeftijdsgrens.
Je beleeft het unieke Cuba met jouw kind en stapt in hun belevingswereld. Jouw kinderen komen terug met mooie en spannende ervaringen. Je reist samen met je kinderen veilig door Cuba met wat meer tijd voor strand en zee. De kinderen hebben daarbij leeftijdsgenoten om zich heen.
Wil je een verre avontuurlijke reis maken met jouw kinderen dan bieden de actieve reizen naar Cuba voor het hele gezin onvergetelijke herinneringen aan de cultuur en natuur van Cuba.

Cuba familiereizen


4. Cuba Single reizen

Singlereizen zijn bedoeld voor de alleengaande reiziger die graag op een gezellige manier samen wil reizen. Ontmoet andere singles, maak nieuwe vrienden en onderneem een fantastische en gezellige reis naar Cuba. Samen boeken met een andere single kan natuurlijk ook.

Cuba single reizen


5. Cuba strandvakanties - Zonnige badplaatsen en luxe resorts

Zoek de zon op in Cuba en boek een van de zon- en strandvakanties. Van voordelige hotels tot luxe vakantie resorts in Cuba. Wil je de koude winter ontvluchten dan zijn er ook reizen waar je kunt overwinteren in Cuba. Zoek je ontspanning tijdens een volledig verzorgde vakantie dan is een all inclusive vakantie naar Cuba de beste keuze.

Cuba zonvakanties


Trinidad strand