Familiereis en gezinsrondreis Cuba


Tui Familievakantie Cuba

Cocktails in het internetcafé, verse vis op de grill en een Play Station naast de Wii in de Games Room. Bij Hotel Sol Palmeras weten ze hoe ze hun gasten - groot en klein - in de watten moeten leggen. Het hagelwitte strand van Varadero ligt voor de deur en ook het zwembad lonkt. Of is het de poolbar in het midden? Dankzij de 24-uurs Ultra All Inclusive lunch je op het strand, kies je uit goedgevulde buffetten of à la carte menu's en drink je mojito's in de disco. Wandel na een dag ontspannen onder de Cubaanse zon terug naar de comfortabele hotelkamer.

Tui Familie Cuba


Djoser Junior Rondreizen Cuba met het gezin

Op onze vakanties door Cuba met de kinderen kijk je je ogen uit. In de mooie, oude steden als Havana en Trinidad vind je prachtige gebouwen en oude auto's. Tijdens deze gezinsvakanties is er veel te doen voor zowel de kinderen als de ouders. Bezoek bijvoorbeeld een echte sigarenfabriek, maak een paardrijtocht in de Vallei van Vinales of ontspan op de tropische stranden. Ga je liever snorkelen in het helderblauwe water dan kan dat uiteraard ook. Het leven op dit Caraïbische eiland speelt zich grotendeels af in de buitenlucht, zodat je makkelijk in contact komt met de vriendelijke Cubanen. Het reizen met kinderen in Cuba zorgt voor vele mooie ervaringen!

Djoser Junior Cuba


Fox Familiereizen Cuba

Cuba is natuurlijk veel meer dan het land van de sigaren en dat zul je ontdekken tijdens een rondreis in Cuba. Onze reisleiders laten de hoogtepunten zien en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Van prachtige stranden tot het koloniale Trinidad, onze rondreizen zorgen ervoor dat jij en je gezin de veelzijdigheid van het land leren kennen.
Cuba is een trots land, bekend van Fidel Castro en Che Guevara, Buena Vista Social Club, Amerikaanse oldtimers, cuba libre, salsa, verlaten plantages, koloniale grandeur en witte stranden. En met een Nederlands tintje. Als een ware zeepiraat schreef onze eigen Piet Hein hier in de zeventiende eeuw geschiedenis door in Cubaanse wateren de Spaanse zilvervloot te veroveren. Ga je mee op ontdekkingsreis naar Schateiland Cuba? We zijn veel op pad in de buitenlucht en beleven onvergetelijke momenten in een land dat van ver komt. Je kijkt je ogen uit en geniet je met volle teugen van een avontuurlijke familiereis boordevol activiteiten en met voldoende vrije tijd.

FOX familievakantie Cuba


Kras gezinsvakantie Cuba

Tijdens de vakantie Cuba verkeer je even helemaal in een andere wereld. In de hoofdstad Havana kleuren koloniale gebouwen, oldtimers en de levendige bevolking het straatbeeld. Terwijl je aan de noordwestkust van Cuba in Varadero kunt neerstrijken op de meest paradijselijke stranden aan de Atlantische Oceaan. Dompel je met het gezin onder in het land van de authentieke sigaren, son-muziek en swingende salsa tijdens een rondreis en strandvakantie in Cuba.

Kras gezinsvakantie Cuba


Koningaap Familiereis Cuba

Koning Aap organiseert speciale groepsreizen voor avontuurlijke gezinnen met kinderen. Wij zorgen er voor dat jullie samen een onvergetelijke tijd beleven.
Samen met je gezin neem je deel aan de familiereizen door Cuba en ontdek je samen de wonderen die dit Latijns-Amerikaanse land je te bieden heeft. Niets is mooier dan de kennis en ervaring van je kinderen te vergroten tijdens een van de familiereizen die Koning Aap aanbiedt. Dit geldt zeker ook voor de familiereizen door Cuba. Neem je hele gezin mee door de authentieke straatjes van Havana, ontdek de lange parelwitte stranden of beleef de cubaanse muziek onder het genot van een lekkere cocktail. De Cuba Familiereizen zijn een genot voor jong en oud!

Beleef onze familiereizen door Cuba door de ogen van je kind.

Koningaap Cuba


Shoestring Individuele reis Cuba

Stel je eigen Cuba reis samen met jouw ideale route en reistempo. Bepaal zelf je route, bezoek de bezienswaardigheden die jij samen met je gezin graag wilt zien en dat allemaal in je eigen tempo. Maak een keuze uit onze individuele rondreizen naar Cuba en pas je reis aan op jouw planning. Cuba is een bestemming vol charme en schoonheid in de Caribische Zee met idyllische stranden, gezellige barretjes met overal salsa, drukke pleinen en een hartelijke lokale bevolking; nu is het moment om Cuba te bezoeken!

Bij de individuele rondreizen van Shoestring kies je eerst een basisreis, waarna je de mogelijkheid hebt om alle onderdelen van de reis aan te passen naar jouw eigen wensen. Kies je vertrekdatum, reisduur en jouw manier van vervoer en verblijf. Vervolgens kun je een groot aantal excursies aan je reisschema toevoegen. De internationale vluchten zijn niet inbegrepen. Deze zal je zelf moeten boeken.

Shoestring Cuba


SNP Natuurreizen met het gezin

Wil je je horizon verleggen als gezin?
De gezinsvakanties van SNP gaan weg van de gebaande paden in de meest aansprekende gebieden op aarde, maar de reizen zijn gegarandeerd geschikt voor kinderen en tieners. Waar gaan jullie naartoe? SNP biedt speciale actieve programma's, op kinderen afgestemde wandelingen en fietstochten, en kindvriendelijke accommodaties.

SNP gezinsreizen Cuba


Familiereis, gezinsvakantie en rondreis met het gezin of familie in Cuba. Familievakantie voor gezin met kinderen.
Gezinsvakantie, familierondreis, een afwisselende en actieve vakantie of rondreis met de kinderen. Kindvriendelijke gezinsvakanties en familiereizen. Cuba vakantie met de kinderen, met het gezin op reis in Cuba.