Familiereis en gezinsrondreis Cuba


Tui Familievakantie Cuba

Cocktails in het internetcafé, verse vis op de grill en een Play Station naast de Wii in de Games Room. Bij Hotel Sol Palmeras weten ze hoe ze hun gasten - groot en klein - in de watten moeten leggen. Het hagelwitte strand van Varadero ligt voor de deur en ook het zwembad lonkt. Of is het de poolbar in het midden? Dankzij de 24-uurs Ultra All Inclusive lunch je op het strand, kies je uit goedgevulde buffetten of à la carte menu's en drink je mojito's in de disco. Wandel na een dag ontspannen onder de Cubaanse zon terug naar de comfortabele hotelkamer.

Tui Familie Cuba


Djoser Junior Rondreizen Cuba met het gezin

Op onze vakanties door Cuba met de kinderen kijk je je ogen uit. In de mooie, oude steden als Havana en Trinidad vind je prachtige gebouwen en oude auto's. Tijdens deze gezinsvakanties is er veel te doen voor zowel de kinderen als de ouders. Bezoek bijvoorbeeld een echte sigarenfabriek, maak een paardrijtocht in de Vallei van Vinales of ontspan op de tropische stranden. Ga je liever snorkelen in het helderblauwe water dan kan dat uiteraard ook. Het leven op dit Caraïbische eiland speelt zich grotendeels af in de buitenlucht, zodat je makkelijk in contact komt met de vriendelijke Cubanen. Het reizen met kinderen in Cuba zorgt voor vele mooie ervaringen!

Djoser Junior Cuba


Koningaap Familiereis Cuba

Koning Aap organiseert speciale groepsreizen voor avontuurlijke gezinnen met kinderen. Wij zorgen er voor dat jullie samen een onvergetelijke tijd beleven.
Samen met je gezin neem je deel aan de familiereizen door Cuba en ontdek je samen de wonderen die dit Latijns-Amerikaanse land je te bieden heeft. Niets is mooier dan de kennis en ervaring van je kinderen te vergroten tijdens een van de familiereizen die Koning Aap aanbiedt. Dit geldt zeker ook voor de familiereizen door Cuba. Neem je hele gezin mee door de authentieke straatjes van Havana, ontdek de lange parelwitte stranden of beleef de cubaanse muziek onder het genot van een lekkere cocktail. De Cuba Familiereizen zijn een genot voor jong en oud!

Beleef onze familiereizen door Cuba door de ogen van je kind.

Koningaap Cuba


Shoestring Individuele reis Cuba

Stel je eigen Cuba reis samen met jouw ideale route en reistempo. Bepaal zelf je route, bezoek de bezienswaardigheden die jij samen met je gezin graag wilt zien en dat allemaal in je eigen tempo. Maak een keuze uit onze individuele rondreizen naar Cuba en pas je reis aan op jouw planning. Cuba is een bestemming vol charme en schoonheid in de Caribische Zee met idyllische stranden, gezellige barretjes met overal salsa, drukke pleinen en een hartelijke lokale bevolking; nu is het moment om Cuba te bezoeken!

Bij de individuele rondreizen van Shoestring kies je eerst een basisreis, waarna je de mogelijkheid hebt om alle onderdelen van de reis aan te passen naar jouw eigen wensen. Kies je vertrekdatum, reisduur en jouw manier van vervoer en verblijf. Vervolgens kun je een groot aantal excursies aan je reisschema toevoegen. De internationale vluchten zijn niet inbegrepen. Deze zal je zelf moeten boeken.

Shoestring Cuba


Familiereis, gezinsvakantie en rondreis met het gezin of familie in Cuba. Familievakantie voor gezin met kinderen.
Gezinsvakantie, familierondreis, een afwisselende en actieve vakantie of rondreis met de kinderen. Kindvriendelijke gezinsvakanties en familiereizen. Cuba vakantie met de kinderen, met het gezin op reis in Cuba.